2018 försvann i ett nafs! Men vad är väl ett år i ett liv…? Så mycket har hänt! Så – catching up bloggwise….

Kärleken den kärleken! Så det kan gå. En längtan och begeistring blev till en helt osannolik verklighet. Där satt jag mitt emot drömkvinnan och kände äventyret och den lyckan bara helt jävla självklart öppna vägen mot en framtid jag bara kunnat drömma om! Ojoj. Dit ska jag. Dit ska vi!

Med hull och hår, Alltid tillsammans.

Bara att ordna tusen praktikaliteter och låta lyckan och äventyret bestämma. Så!

Älskar min Emilia. Älskar det nya livet. ❤️

Tim och Felix – härliga är ni. I mitt liv nu två framtidslotsar, 8 och 11. Underbare son, Valter – bäst! Tack för att du är jordens bäste jä’’a människa!

Japp – vi kör all-in allihop!

Rockader i långa rader har det blivit och inte är det klart än på ett tag. Resan fortsätter…

Hur det tar sig ut mer jordiskt berättar jag eftersom.